Στη διαβεβαίωση ότι ο Αμρ Ουάρντα, θα σεβαστεί κάθε απόφαση που θα πάρει για τον ίδιο ο ΠΑΟΚ, μίλησε ο εκπρόσωπος του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή, Μαμντού Έιντ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα Metrosport:

Αρχικά τόνισε: «Ο Αμρ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Εθνική κόντρα στην Τυνησία, στο οποίο έβγαλε και μία ασίστ για γκολ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, ο Αμρ θέλει να προσφέρει σ’ αυτόν, αλλά δεν είναι εκείνος που αποφασίζει για το πόσο και πότε θα παίζει».

Σχετικά με το αν ψάχνει ομάδα για τον Ουάρντα ενόψει Ιανουαρίου: «Δεν είναι για μένα αυτή η ερώτηση, πρέπει να την απευθύνετε στον ΠΑΟΚ. Ο,τι πει ο ΠΑΟΚ θα γίνει και ο Αμρ θα σεβαστεί κάθε απόφαση που θα πάρει το κλαμπ. Είναι παίκτης του. Σέβεται το συμβόλαιό του και θέλει να προσφέρει».

Επιμένοντας σε ερώτηση για προτάσεις που ενδεχομένως υπάρχουν για τον Ουάρντα, ο Μαμντού Ειντ, τόνισε: «Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο Αμρ ήταν ο καλύτερος παίκτης του περσινού Πρωταθλήματος. Έχουν έρθει αρκετές προτάσεις από πολύ καλές ομάδες και ο ΠΑΟΚ τις έχει απορρίψει γιατί, όπως λένε, οι άνθρωποι του, τον θεωρούν σημαντικό παίκτη. Είναι δικό τους θέμα το τι θα πουν από εδώ και στο εξής».

Για το συμβόλαιο του Ουάρντα με τον ΠΑΟΚ: «Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να σας απαντήσει γι’ αυτό».