Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει σημερινό δημοσίευμα το οποίο ήθελε τον Βαγγέλη Αγγέλου να αποχωρεί από την ομάδα, εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Έλληνας τεχνικός μάχεται για το καλό της ομάδας, ενώ νωρίτερα η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ εξαπέλυσε και νέα επίθεση προς το Περιστέρι, αναφορικά με τον χθεσινό αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, με αφορμή σημερινό (19/11) δημοσίευμα του www.basketnet.gr με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει ότι υπάρχει οποιαδήποτε έλλειψη εμπιστοσύνης στον προπονητή της ομάδας μας, κ. Βαγγέλη Αγγέλου. Το αντίθετο ακριβώς. Ο προπονητής της ομάδας μας μάχεται για το καλό του ΑΡΗ. Η ιστοσελίδα www.basketnet.gr υπέπεσε σε ένα βαρύ δημοσιογραφικό ατόπημα, δηλαδή δημοσίευσε μια «πληροφορία», την οποία αναρωτιόμαστε από που την πήρε. Επειδή υποθέτουμε ότι οι πληροφορίες προέρχονται από το ίδιο κέντρο που ευθύνεται για το χθεσινό έγκλημα που έγινε εις βάρος της ομάδας μας, προσκαλούμε το www.basketnet.gr να μας διευκρινίσει ποιος είναι ο Γ.Λ..

Υ.Γ. Με αρχικά σε άρθρα υπογράφουν μόνο όσοι φοβούνται να αποκαλύψουν ποιοι πραγματικά είναι.