Στην δουλειά που πρέπει να γίνει στην Εθνική και την εμπιστοσύνη που έχει στους ποδοσφαιριστές του, στάθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, στο πρώτο του σχόλιο μετά την ήττα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από την Εσθονία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του Open:

«Είναι πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς, είναι μια ήττα που δεν την περιμέναμε. Το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που δεν μπορούμε να έχουμε δικαιολογίες. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν πολύ άσχημο για εμάς.

Εγώ δεν μένω στην ατυχία. Έχω πει ότι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε στον μεσοεπιθετικό τομέα. Είχαμε αδυναμία λόγω των απουσιών και αυτό ήταν το μειονέκτημα που είχαμε σήμερα. Είχαμε πολλά στημένα που θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε, αλλά δεν το κάναμε».

Για το αν μπορεί να βρεθεί αγωνιστικά λύση: «Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και θα βρούμε την λύση. Είναι μια ήττα οδυνηρή, χάσαμε την δεύτερη θέση και ήταν πολύ άσχημο το αποτέλεσμα. Έχω καλή σκέψη και πιστεύω ότι μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορείς να βγάλεις πολλά θετικά.

Είναι μια ήττα που μας ενοχλεί, μας κάνει κομμάτια, αλλά μπορείς να βγάλεις και τα θετικά συμπεράσματα από μια τέτοια εμφάνιση».