Θέλει δουλειά η Εθνική… Ήττα από την Εσθονία στο ΟΑΚΑ και 3η θέση στο Nations League (VIDEO)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε 0-1 από την Εσθονία με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου (44΄) στο παγωμένο ΟΑΚΑ για την 6η και τελευταία αγωνιστική του UEFA Nations League, τερματίζοντας στην 3η θέση του ομίλου της.

Η γαλανόλευκη έχασε κι από την… υποβιβασμένη Εσθονία, ολοκληρώνοντας με απογοητευτικό τρόπο μια αρνητική πορεία στη νεοσύστατη διοργάνωση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπαιξε με πολλές αλλαγές στο δεύτερο ματς του Αγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε και ο Τοροσίδης φτάνοντας τις 100 συμμετοχές με το εθνόσημο και γράφοντας ιστορία.

Η Εθνική είχε την υπεροχή όμως το αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου στο 44΄ από το… πουθενά κόντρα στη ροή του αγώνα, άλλαξε τις ισορροπίες. Στο δεύτερο μέρος η Ελλάδα πίεσε, δημιούργησε κάποιες φάσεις, είχε δοκάρι με τον Φορτούνη όμως δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς και ηττήθηκε.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

Φινλανδία 12

Ουγγαρία 10

Ελλάδα 9

Εσθονία 4

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα (Άγγελος Αναστασιάδης): Μπάρκας, Μπακάκης (46’ Τοροσίδης), Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ζέκα, Σάμαρης, Μπουχαλάκης (70’ Μάνταλος), Μπακασέτας, Μασούρας (57’ Φορτούνης), Καρέλης

Εσθονία (Μάρτιν Ράιμ): Λέπμετς, Καμς, Ταμ, Βίμαν, Ζένιοφ (81’ Πικ), Λεπίστου (68’ Αντόνοφ), Σάπινεν (86’ Ογιάμα), Λουτς, Καλάστε, Ντμιτρίγιεφ, Μπαράνοφ

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.