Χωρίς τον τραυματία Βαγγέλη Μαργαρίτη ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Iberostar Tenerife, που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη στην Ισπανία για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκε στον δεξί αγκώνα στη διάρκεια του αγώνα με τον Ήφαιστο στη Λήμνο, υποβλήθηκε σήμερα σε ακτινογραφία και τοποθετήθηκε προστατευτικός νάρθηκας στο χέρι του. Ο Μαργαρίτης θα υποβληθεί αύριο το πρωί σε νέες εξετάσεις (μαγνητική), από τις οποίες θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και ο χρόνος απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ συμμετείχε ο Milenko Tepic, που έκανε σήμερα 5 (νέα) ράμματα στο δεξί φρύδι, όπου είχε ένα σκίσιμο στη διάρκεια του αγώνα της Λήμνου.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ συνεχίζεται το μεσημέρι της Δευτέρας, με βίντεο και προπόνηση, ενώ η αποστολή της ομάδας αναχωρεί νωρίς το πρωί (06:30) της Τρίτης για την Τενερίφη, με ενδιάμεσους σταθμούς Αθήνα και Μαδρίτη.