Ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για την διαιτησία- Η φάση για την οποία διαμαρτύρεται έντονα (VIDEO)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Η ΚΑΕ Αρης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τα έντονα παράπονα για την διαιτησία του σημερινού αγώνα με τον Περιστέρι. Μεταξύ άλλων τονίζει: «Δεν ανεχόμαστε η διαιτησία να μας στερεί το δικαίωμα να κερδίσουμε».

Αναλυτικά όσα αναφέρει αυτή:

«Ο ΑΡΗΣ των δυσκολιών σήμερα (18/11) αδικήθηκε με τόσο προφανή τρόπο που ακόμη κι εκείνοι, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν μπάσκετ, το κατάλαβαν.

Σε όλα τα κρίσιμα σημεία του αγώνα που είτε ο ΑΡΗΣ είχε το πλεονέκτημα, είτε ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να ανατρέψει το μειονέκτημα, η διαιτησία, του αφαίρεσε το δικαίωμα αυτό. Δεν το ανεχόμαστε, γιατί δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη φορά που συνέβη το ίδιο πράγμα. Άρα ο ΑΡΗΣ θα αντιδράσει με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο έχει νομίμως δικαίωμα να πράξει.

Η αλήθεια και το αθλητικό ήθος δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης για εμάς».

Η επίμαχη φάση με τον Λάκι Τζόουνς

Παράλληλα η ΚΑΕ Αρης δημοσίευσε και ένα βίντεο με τη φάση του Λάκι Τζόουνς, στην οποία ο Αμερικανός πετυχαίνει καλάθι με τους διαιτητές όμως να καταλογίζουν επιθετικό φάουλ. Η συγκεκριμένη φάση προς το φινάλε του ματς είναι και αυτή για την οποί φωνάζουν περισσότεροι οι κιτρινόμαυροι, θεωρώντας πως ήταν καθοριστική για την έκβαση της αναμέτρησης.

Δείτε την σχετική φάση:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.