Για την έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική ομάδα αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα, μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στον FAIR PLAY FM 96,1:

Για την Εθνική ομάδα: «Ο Άγγελος μπήκε με το δεξί. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με τον τρόπο που παίξανε. Αλλά το πάθος που βγάλανε στον αγωνιστικό χώρο έδειξε ότι αγαπάνε αυτή την ομάδα και θέλουν να πάει ψηλά. Δεν θα πρέπει να είμαστε βιαστικοί. Θα πρέπει να υπάρχει ένα πλάνο σε αυτό που θα κάνει ο προπονητής. Θα πρέπει να τον αφήσουμε να κάνει έναν καλό σχεδιασμό. Και από εκεί και πέρα θα πρέπει να πετύχουμε τον επόμενο στόχο. Εμάς μας ενδιαφέρει να γίνει ένα πλάνο το οποίο θα ακολουθήσουν όλες οι Εθνικές ομάδες. Να έχουμε ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Για να μπορούν τα νεότερα παιδιά να προσαρμόζονται σε αυτό και να έχουμε αποτελέσματα. Ταλέντο και διάθεση υπάρχουν. Νομίζω ότι θα πάμε καλά».

Για τον Άγγελο Αναστασίαδη: «Τον πιστεύω πάρα πολύ. Είναι καλός προπονητής. Δεν θεωρώ ότι οι ξένοι προπονητές είναι καλύτεροι. Δεν θα πρέπει να τους θεοποιούμε. Νομίζω έχει τα εφόδια να σταθεί στην Εθνική».

Για τον Βλαχοδήμο: «Είναι πολύ καλός. Έκανε όσα έπρεπε στο ξεκίνημα του στον Παναθηναϊκό. Η Μπενφίκα τον εμπιστεύτηκε και έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο. Στην Ελλάδα υπάρχουν καλοί τερματοφύλακες. Ο Μπάρκας, ο Διούδης, ο Πασχαλάκης και άλλοι».

Για τον Τοροσίδη: «Νομίζω ότι περνάει μια δεύτερη νιότη και με τον Ολυμπιακό. Έβαλε γκολ σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Έχει την ποιότητα και είναι αρκετά έμπειρος».

Για το πρωτάθλημα: «Εύχομαι να μην χάσει το πρωτάθλημα μόνος του ο ΠΑΟΚ. Είναι η πιο σταθερή ομάδα χωρίς να πιάσει μια καλή απόδοση. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ο Ολυμπιακός δεν με πείθει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και αυτό δεν έγινε τυχαία. Δούλεψαν αρκετά και αυτό φαίνεται».

Για τον Άρη: «Νομίζω ότι ο Άρης θα γίνει αυτό που ήταν παλαιότερα τα επόμενα χρόνια».