Ο Άγγελος Αναστασιάδης έμεινε ευχαριστημένος με την προσπάθεια των διεθνών μας κόντρα στην Φινλανδία, αλλά θέλει σε κάθε ματς να βλέπει και κάτι παραπάνω προκειμένου η Ελλάδα να μπει ξανά σε τροχιά επιτυχιών.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του OPEN: «Τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια, θα μπορούσαμε και ένα γκολ ακόμη, αλλά δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον Θεό. Η Παναγία έτσι ήθελε να γίνει και μπορεί να μας το δώσει αλλού. Είμαι στεναχωρημένος γιατί τα παιδιά τα έδωσαν όλα στο γήπεδο, αλλά δεν ήρθε το δεύτερο γκολ. Αν και δεν εξαρτάται από εμάς, καθώς οι αντίπαλοί μας θα έπρεπε να χάσουνε στο επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστήθηκα πάντως με αυτό που είδα.

Μπορούσαμε να παίξουμε πιο απλά και να κάνουμε διαφορετικά πράγματα σε μια οργανωμένη άμυνα. Ο αντίπαλος είχε δύο στόχους σήμερα και έτσι έπαιζε μαζική άμυνα, κάτι που ήταν δύσκολο. Μπορούσαμε όμως και υπήρχαν οι προϋποθέσεις, αλλά δεν το κάναμε. Να μην μείνουμε όμως εκεί ότι κάναμε τα πάντα, θα πρέπει να βάζουμε κάθε φορά και ένα λιθαράκι που θα μας δώσει περισσότερες πιθανότητες για γκολ και περισσότερες φάσεις».

Για το ματς με την Εσθονία: «Θα δοθούν ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά. Και 2-0 να κερδίζαμε θα το κάναμε. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Είχαμε την ατυχία να τραυματιστεί ο Μανωλάς, δίνει άλλη οντότητα στην άμυνα, περισσότερη σιγουριά και αυτό το χάσαμε αλλά δεν στέκομαι σε αυτό. Πιστεύω ότι έχουμε ποιότητα, ταλέντο, προσπάθεια και ο Θεός βοηθός».

Για το Euro: «Πρέπει πρώτα να δούμε το παιχνίδι της Κυριάκης γιατί δεν ξέρουμε με ποιους θα παίξουμε. Μετά την κλήρωση θα δούμε. Θα πρέπει να έχουμε την ίδια σοβαρότητα, το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση για το ματς της Κυριακής»