ΠΑΕ Ηρακλής: Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία, αρκεί να εμπιστευτεί τον εαυτό της

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει παράπονα για τη συμπεριφορά των διαιτητών απέναντι στην ομάδα του “Γηραιού”, αναφέροντας συγκεκριμένες φάσεις από αγώνες του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, τονίζει ότι εμπιστεύεται την ελληνική διαιτησία και δεν ζητά ξένους ρέφερι ούτε VAR, αλλά… “να αποφασίσει επιτέλους να αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό της…”

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρόδοτο «ο διαιτητής ακύρωσε καθαρό γκολ του Ζιαμπάρη, ένα τέρμα του Περόνε και δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ηρακλή». Μας είπαν. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Κέρκυρας, «δεν δόθηκε και πάλι πέναλτι ενώ στις καθυστερήσεις γιατροί έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο δίχως άδεια, την ώρα που ο Ηρακλής έκανε επίθεση». Μας είπαν. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία.

Στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό, «ακυρώθηκε τέρμα του Ζιαμπάρη ως οφ – σάιντ, αν και το ριπλέι δεν φαίνεται να δικαιώνει τον ρέφερι της αναμέτρησης». Μας είπαν. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία.

Και για να τελειώνουμε, δεν ζητούμε ξένους διαιτητές, ούτε VAR. Αν και θα έπρεπε να έχουμε 9 βαθμούς, ζητούμε να ισχύσει το αυτονόητο. Γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία. Αρκεί και η ίδια κάποια στιγμή να αποφασίσει επιτέλους να αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό της…

Έτσι, για να μην έχει κανείς την εντύπωση στην ΚΕΔ, ότι μόνο μας τα λένε και εμείς δεν τα βλέπουμε…”

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.