Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν στην αυριανή (11/11) αναμέτρηση με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο (15.00) για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν:

VIP: 30 ευρώ

Θύρες 4-5: 20 ευρώ

Θύρα 13: 10 ευρώ

Θύρα 10: 5 ευρώ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, η ΠΑΕ Ηρακλής ενημέρωσε ότι δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα θα λειτουργήσουν τέσσερα εκδοτήρια διάθεσης εισιτηρίων επί της οδού Αγίου Δημητρίου.

Επίσης, έξω από τη θύρα των επισήμων θα υπάρχει ειδικό σταντ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια μέσω ίντερνετ

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε επίσης ανακοίνωσε με διευκρινήσεις σχετικά με την πώληση εισιτηρίων για τους αγώνες και εισιτηρίων διαρκείας μέσω διαδικτύου. 

Αναλυτικά:

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, η οποία αφορούσε την έναρξη συνεργασίας με την Ticketmaster Hellas (https://www.fciraklis.gr/ticket-online-booking) και τις ηλεκτρονικές πωλήσεις των εισιτηρίων της ομάδας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την διαδικασία που θα ακολουθείτε όσοι επιλέγετε τον τρόπο αυτό για να προμηθευτείτε εισιτήρια, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Για τα επόμενα τρία έτη λοιπόν, μέσω της πλατφόρμας της Ticketmaster Hellas (https://www.ticketmaster.gr), οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο παιχνίδι και διαδικτυακά, με δυνατότητα μάλιστα επιλογής της θύρας από όπου θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Στο πλαίσιο αυτό, οι φίλοι του Ηρακλή θα πρέπει να εκτυπώνουν το e-ticket και στη συνέχεια να το επιδεικνύουν στην είσοδο της θύρας που έχουν επιλέξει προκειμένου να εισέλθουν στο γήπεδο.

Θεωρούμε δεδομένο ότι η παροχή αυτή, θα κερδίσει πολύτιμο χρόνο κατά την προσέλευσή σας στο Καυτανζόγλειο, καθώς επίσης και την όποια άσκοπη ταλαιπωρία στα εκδοτήρια.

Επίσης ενημερώνουμε όσους επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 μέσω της Ticketmaster πως η ανταλλακτική διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η ίδια, με τη μοναδική διαφορά ότι μετά την εκτύπωση του e-ticket οι φίλαθλοι θα πρέπει να προσέρχονται είτε στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα για να παραλάβουν το καρτελάκι εισόδου, είτε στα ειδικά σταντ που θα στήνονται στον προαύλιο χώρο του Καυτανζογλείου στα εντός έδρας παιχνίδια του Ηρακλή.

Τέλος, ευελπιστούμε ότι σύντομα θα προχωρήσουμε και σε άλλες ανάλογες ενέργειες που θα έχουν ως μοναδικό στόχο την βελτίωση των παροχών της ΠΑΕ, προς τους φιλάθλους του Ηρακλή.