Με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη συναντήθηκαν τυχαία στη Βουδαπέστη το μεσημέρι της Παρασκευής οπαδοί του Δικεφάλου που ταξίδεψαν στην ουγγρική πρωτεύουσα για την αναμέτρηση με τη Βίντι.

Ο Ιβάν Σαββίδης, συζήτησε με τα μέλη των «Βορείων» και εμφανώς στεναχωρημένος και προβληματισμένος, όπως τονίζουν οι οπαδοί, τους  χαιρέτησε και ζήτησε συγνώμη για τη χθεσινή ήττα.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι «Βόρειοι»:

«Northerners Express No55. Χωρίς όρεξη για πολλά-πολλά και με κύριο θέμα συζήτησης τη χθεσινή ντροπιαστική ήττα και το διαφαινόμενο ευρωπαϊκό αποκλεισμό επισκεφτήκαμε ένα από τα πολλά ιστορικά αξιοθέατα της ουγγρικής πρωτεύουσας για να βγάλουμε την καθιερωμένη φωτογραφία για το αρχειακό μουσείο του «Εξπρές των Βορείων». Κάπου εκεί στο λόφο του Γκέλερτ λοιπόν συναντήσαμε και τον αναγεννητή του σύγχρονου Π.Α.Ο.Κ, τον άνθρωπο που πλέον τον θεωρούμε έναν από εμάς, τον Ιβάν Σαββίδη.

Εμφανώς στεναχωρημένος και προβληματισμένος αφού μας χαιρέτησε μας ζήτησε συγνώμη για τη χθεσινή ήττα απολογούμενος για μια από τις μαύρες σελίδες της ευρωπαϊκής ιστορίας της ομάδας μας. Ακολούθησαν εκπληκτικά αποκαλυπτικοί διάλογοι που φυσικά και δεν πρόκειται να δώσουμε στη δημοσιότητα σεβόμενοι τον άνθρωπο.

Συνεχίζουμε της επιστροφή μας…

NORTHERNERS PAOK FANS».

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευση: