Με ένα υψηλό προσκεκλημένο θα διοργανωθεί το φετινό Final Four του Κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο που θα διοργανωθεί στο Αλεξάνδρειο το διήμερο 1 και 2 Δεκεμβρίου.

Ο Νίκος Γκάλης θα είναι παρών στον τελικό, επιστρέφοντας έτσι στον χώρο όπου έγραψε τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία του Άρη. Ο "γκάνγκστερ" θα κάνει μάλιστα και το τζάμπολ του τελικού της διοργάνωσης και όπως είναι φυσικό θα αποτελέσει από μόνος του πόλο έλξης στο Αλεξάνδρειο.

Η ανακοίνωση της ΟΣΕΚΑ:

"Κάθε αγώνας μπάσκετ ξεκινά με τζάμπολ, άρα είναι σημείο αναφοράς, έστω κι αν δεν παίζει κανέναν ρόλο στην έκβασή του. Το τζάμπολ του τελικού, του φάιναλ φορ του Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί 1-2 Δεκεμβρίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, θα είναι το σπουδαιότερο τζάμπολ της χρονιάς. Όχι μόνο γιατί θα σημάνει την έναρξη του τελικού, αλλά γιατί η μπάλα θα φύγει από τα χέρια του τεράστιου Νίκου Γκάλη.

Στον χώρο που λατρεύτηκε, στον χώρο που μεγαλούργησε, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, ο άνθρωπος που έδωσε τη μεγαλύτερη ώθηση στο άθλημά μας και στον χώρο μας, θα είναι εκεί, για να μας στηρίξει, όπως με συνέπεια κάνει. Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν αυτός που με ένα συγκλονιστικό βίντεο, έβαλε το μπάσκετ με αμαξίδιο σε κάθε σπίτι.

Ο Νίκος Γκάλης θα είναι την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο Αλεξάνδρειο, να χειροκροτήσει τους παίκτες μας και να χειροκροτηθεί, όχι μόνο για την αθλητική του παρακαταθήκη, αλλά γιατί είναι Άνθρωπος με «Α» κεφαλαίο. Ο Νικ θα είναι εκεί. Οι αθλητές μας θα είναι εκεί. Εσύ θα λείψεις".