Με Σιώπη και Διαμαντόπουλο η αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (04/11, 19:00).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Πάκο Ερέρα ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Καντιμοίρης, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Martinez, Menendez,Ναζλίδης, Δεληζήσης, Σιώπης, Τζανακάκης, Διαμαντόπουλος.

Καταλανός τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” με αφορμή την καλή εμφάνιση του Δημήτρη Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι με τον Αήττητο Σπατών, επέλεξε να συμπεριλάβει τον 29χρονο φορ στην 18αδα του επιλέγοντας να αφήσει εκτός τον Γιώργο Βαλεριάνο.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης πέρα από τον Φραν Βέλεθ που επιστρέφει σταδιακά σε ρυθμούς προπονήσεων δεν έχει άλλες απουσίες ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τους “ερυθρόλευκους”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.