Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ήταν αρνητική στην παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", που θα διεξαχθεί την Κυριακή (04/11) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Αντίθετα οι "κιτρινόμαυροι" αποδέχτηκαν το αίτημα των "ερυθρόλευκων" για 800 εισιτήρια για τους φιλάθλους τους. Ωστόσο, η Αστυνομία απαγόρευσε την μετακίνηση επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

Η ΠΑΕ Άρης κατά την διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας, εξέφρασε τα παράπονα της για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ τόνισε πως η αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο "Κλεάνθης Βικελίδής" δεν επέτρεψαν να ανοίξουν εγκαίρως οι θύρες 1 και 2 με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συνωστισμός.

Επιπλέον οι άνθρωποι του Άρη ενημέρωσαν πως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ώστε να διευκολυνθεί η είσοδος των φιλάθλων.

Εξαίρεση θα αποτελέσει η θύρα 1 η οποία θα ανοίξει μετά την άφιξη των αποστολών των δύο ομάδων, αν και υπάρχει πιθανό σχέδιο μέσω της θύρας 4, να προσέρχονται οι κάτοχοι των εισιτηρίων για την θύρα 1.