Πρόβλημα στη θέση του αριστερού άκρου της άμυνας αντιμετωπίζει ο Ηρακλής ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας της Football League με τον Ηρόδοτο στο Καυτανζόγλειο το Σάββατο στις 15:00.

Ο Πέτρος Κανακούδης, ο οποίος βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης, δύσκολα θα προλάβει το εναρκτήριο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ο 34χρονός αριστερός μπακ ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού από το παιχνίδι Κυπέλλου όπου ο Ηρακλής αντιμετώπισε την Θύελλα Καμαριού. Ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και οι επόμενες προπονήσεις θα είναι κρίσιμες για την συμμετοχή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Επίσης, ο Στράτος Χιντζίδης ταλαιπωρείται από αιμάτωμα και θα χρειαστεί λίγες μέρες για να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ηρακλή αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό των "κυανόλευκων" με την Δόξα Δράμας και πλέον η συμμετοχή γιο την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρόδοτο κρίνεται αμφίβολη.

Πλέον ο Αλέκος Βοσνιάδης καλείται να βρει τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Βασικοί υποψήφιοι για να αγωνιστούν ως ακραίοι αμυντικοί είναι ο Μιχάλης Γιαννίτσης και ο Γιάννης Πασάς που σε αρκετές φιλικές αναμετρήσεις αγωνίστηκε στην συγκεκριμένη θέση.