Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν τεχνικός διευθυντής της Βίντι, Ζόλταν Κόβατς, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση μεταξύ του Δικεφάλου με την ομάδα της Βίντι και τόνισε πως η Τούμπα θα δώσει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές της Ουγγρικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Fair Play 96.1 FM:

Σχετικά για το ΠΑΟΚ-Βίντι: «Περιμένω με μεγάλη αγωνία το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχω ωραία συναισθήματα από την Θεσσαλονίκη και έρχομαι κάθε χρόνο στην Χαλκιδική».

Σχετικά με την Βίντι: «Μας βοήθησε πολύ η διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, απολαύσαμε το παιχνίδι με την Τσέλσι. Με την ΜΠΑΤΕ ήμασταν άτυχοι, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό, όπως κάτι θετικό μπορούσαμε να πάρουμε και στο Λονδίνο».

Σχετικά με το πως αντιμετωπίζουν οι παίκτες της Βίντι τον αγώνα: «Βεβαίως ερχόμαστε με σκοπό, απολαμβάνουμε κάθε λεπτό που συμμετέχουμε στην διοργάνωση. Ερχόμαστε να πάρουμε ότι αξίζουμε από την Τούμπα».

Σχετικά με το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι ένα αποκλειστικά υπεύθυνος ο προπονητής μας για να αναλύσει τον ΠΑΟΚ, τις αδυναμίες του και τα καλά του. Εμείς θα έρθουμε για να πάρουμε ότι μπορούμε από το παιχνίδι. Εγώ δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν από τον ΠΑΟΚ. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι, ο προπονητής μας είπε ποιους πρέπει να προσέχουν οι παίκτες μας. Είδα τον ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, ξεχώρισα κάποιους παίκτες αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες».

Σχετικά με την ανάμνηση του από τον ΠΑΟΚ: «Πριν 20 χρόνια ήρθα πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκα με νικητήριο γκολ και ο κόσμος με αγάπησε. Αν τότε ήταν άλλος προπονητής ή πρόεδρος πιθανόν να καθόμουν ακόμα περισσότερο».

Σχετικά με το ποιος θα προκριθεί μετά την Τσέλσι: «Εμείς προετοιμαζόμαστε για να περάσουμε ως δεύτεροι. Αυτό θα είναι δύσκολο γιατί χάσαμε από την ΜΠΑΤΕ στην έδρα μας αλλά τώρα είναι δεύτερος ο ΠΑΟΚ και αυτόν καλούμαστε να ξεπεράσουμε για να προκριθούμε».

Σχετικά με την Τούμπα: «Εμένα η Τούμπα είναι η πρώτη μεγάλη ανάμνηση, μπήκα ως αλλαγή και σκόραρα σε ένα παιχνίδι με τον Αθηναϊκό. Η ομάδα μας αποτελείται από πολλούς Διεθνείς παίκτες και η Τούμπα πρέπει να τους ντοπάρει ώστε να παίξουν όσο το δυνατό καλύτερα».

Σχετικά με το αν αντιμετωπίζει προβλήματα η Βίντι: «Είναι όλοι υγιείς και έτοιμοι».