Η διοίκηση του Άρη με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον κόσμο των "κιτρινόμαυρων" για την υποδειγματική συμπεριφορά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση υπάρχει σημείωση και για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι φίλοι του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" λόγω των μέτρων τάξης.

Αναλυτικά:

"Ένα «ευχαριστώ» είναι λίγο. Σας αξίζουν 25.000 «ευχαριστώ» για τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε, για τη συγκλονιστική σας συμπαράσταση προς την ομάδα, αλλά και για την υποδειγματική σας συμπεριφορά. Διδάξαμε ποδοσφαιρικό και οπαδικό πολιτισμό σε όλη την Ελλάδα.

Σας οφείλουμε, ακόμη, μια «συγνώμη» και μια «δέσμευση». Συγνώμη, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι κάτοχοι εισιτηρίων στις θύρες 1 και 2. Διευκρινίζουμε ότι οι πόρτες άνοιξαν στις 17.30 κατόπιν απόφασης της αστυνομίας (όχι της ΠΑΕ), στο πλαίσιο των «μέτρων τάξης». Δεσμευόμαστε, ωστόσο, ότι από εδώ και στο εξής, προτεραιότητά της ΠΑΕ θα είναι πάνω απ’ όλα η διευκόλυνση των φιλάθλων της. Συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη και πίστη χάρη σε εσάς..."