Η νίκη του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ή πρώτη εκεί μετά το 2005, του έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσει νέα ρεκόρ, να ισοφαρίσει, αλλά και να επεκτείνει.

Αναλυτικά το σχετικό αφιέρωμα της Super League:

Αρχικά με επτά νίκες του σε ξεκίνημα πρωταθλήματος επεκτείνει το ρεκόρ στην ιστορία του που ήδη είχε δημιουργήσει από την προηγούμενη αγωνιστική.

Ακόμα έφτασε τις 12 σερί νίκες στο Πρωτάθλημα League Σουρωτή, με την παρεμβολή του καλοκαιριού, άλλο ένα ρεκόρ που μεγαλώνει, αφού και οι 11 νίκες ήταν ρεκόρ.

Ακόμα με την έκτη σερί νίκη του εκτός έδρας, ισοφάρισε το ρεκόρ του στην ιστορία του πρωταθλήματος. Ένα ρεκόρ που είναι πολύ φρέσκο.

Από τον Δεκέμβρη του 2017 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018, ο ΠΑΟΚ έκανε έξι διαδοχικές νίκες εκτός έδρας, μέχρι που έχασε στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι στις 31 Μαρτίου νικά στο Περιστέρι και ξεκινάει νέο σερί, που σήμερα έφτασε στα έξι παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ έχει δηλαδή 12 νίκες στα 13 τελευταία του εκτός έδρας, με την ήττα στην Τρίπολη να χωρίζει τις δύο εξάδες.

Επίσης με το γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που διαμόρφωσε το 1-2, απέφυγε την ισοπαλία για 25ο παιχνίδι πρωταθλήματος στη σειρά. Ένα ακόμα ρεκόρ στην ιστορία του που επεκτείνεται.