Ο Βαγγέλης Αγγέλου παραδέχθηκε ότι είναι μία... άσχημη ήττα για την ομάδα του Άρη αυτή από τον Πανιώνιο, η οποία πρέπει να βρει τρόπο για να την ξεπεράσει καθώς υπάρχει ο αγώνας στην Ουκρανία κόντρα στην Ντνίπρο.

Ο προπονητής του Άρη τόνισε: "Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, πάλεψε, μπήκε δυνατά όπως στο παιχνίδι με την Κύμη και ένα ημίχρονο κόντρα στο Ήφαιστο. Για εμάς ήταν ένα άσχημο παιχνίδι, δεν μπήκαμε στην αρχή, δεν είχαμε συγκέντρωση. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος να αλλάξουμε τον ρυθμό του αγώνα, πιέσαμε, ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Στο τέλος, σε αυτά τα παιχνίδια, 4-5 λάθος αποφάσεις, 4-5 λάθη έκριναν το αποτέλεσμα."

Επίσης πρόσθεσε: "Είναι μία άσχημη ήττα για εμάς, εκτός από την άσχημη ήττα έχουμε να διαχειριστούμε τον τρόπο με τον οποίο θα την ξεπεράσουμε για να παίξουμε την Τετάρτη στην Ουκρανία. Αυτό είπα στα παιδιά, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις μεταπτώσεις και πρέπει να δούμε ποιος είναι ο λόγος που μπήκαμε έτσι στο παιχνίδι. Αυτό είναι ένα θέμα ψυχολογικό που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Πάνω απ’ όλα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την συνέχεια της δικιάς μας ομάδας και να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα".