Ισόπαλος χωρίς γκολ (0-0) αναδείχθηκε ο Ηρακλής με τη Δόξα στο γήπεδο της Δράμας, στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Οι "κυανόλευκοι" είχαν ορισμένα καλά διαστήματα, σε ένα παιχνίδι που γενικότερα ήταν μέτριο από πλευράς ποιότητας και θεάματος, έχοντας πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Σε κάποια σημεία του αγώνα είχαν την υπεροχή οι γηπεδούχοι, ενώ ο "Γηραιός" βελτίωσε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, δίχως όμως να δημιουργήσει σπουδαίες φάσεις.

Το τελικό αποτέλεσμα (0-0) δεν δημιουργεί ούτε μεγάλο προβληματισμό, ούτε και μεγάλο ενθουσιασμό, ενόψει της πρεμιέρας που θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο (27-28/10). Άλλωστε το ματς είχε περισσότερο το στοιχείο της δύναμης και ελάχιστες αξιόλογες στιγμές.

Στα αξιοσημείωτα για τον Ηρακλή ο τραυματισμός του Χιντζίδη που αντικαταστάθηκε στο 27΄ από τον Γεωργίου.

Η σύνθεση του Ηρακλή: Βοσνιάδης (46΄ Αμπάρης), Χιντζίδης (27΄ Γεωργίου), Κουτρομάνος (67΄ Καζναφέρης) , Κούσας (67΄ Κουκόλης), Ζιαμπάρης (67΄ Στάμου), Μουμίν (46΄ Μενδρινός), Παναγιωτούδης (67΄ Καλτσάς), Πασάς (67΄ Γιαννίτσης), Ντούνης (67΄ Πτηνόπουλος), Κλέιτον (67΄ Τάι), Χασομέρης (67΄ Περόνε).