Σχίζας: Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη κόντρα στον Προμηθέα

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Για το επερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα τοποθετήθηκε ο Σταύρος Σχίζας, ενώ σχολίασε την έναρξη του πρωταθλήματος του NBA, αλλά δεν παρέλειψε να κάνει και μια ιδιαίτερη αναφορά στο 400ο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Δικεφάλου και την ξεχωριστή στιγμή των βραβεύσεων.

Αναλυτικά, το blog του παίκτη του ΠΑΟΚ, στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Στην εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε ένα εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Bonn. Αυτό ήταν το 400ό ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία του ΠΑΟΚ και πριν από την έναρξη του αγώνα οι άνθρωποι της ομάδας βράβευσαν κάποιους σημαντικούς παίκτες από το παρελθόν και ένιωσα πολύ ωραία που ήμουν κι εγώ μέλος της ομάδας σε αυτή την ιστορική στιγμή. Θα ήθελα, βέβαια να πάρουμε τη νίκη, αλλά είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που ήταν πολύ εύστοχη και πέτυχε πολλά μεγάλα σουτ στο τέλος των επιθέσεων.

Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Προμηθέα, μια πολύ καλή ομάδα, που έχει έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ, σε έναν τομέα που εμείς είχαμε κάποια προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια. Αν καταφέρουμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, τότε θα έχουμε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς τη νίκη. Είναι δεδομένο ότι θέλουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα μετά τις τελευταίες ήττες μας σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε.

Μέσα στην εβδομάδα άρχισε και το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ. Η ομάδα που υποστηρίζω είναι οι San Antonio Spurs, γιατί το μπάσκετ που παίζουν είναι πιο κοντά στο ευρωπαϊκό στιλ. Ο αγαπημένος μου παίκτης, βέβαια, ο Manu Ginobili, σταμάτησε το περασμένο καλοκαίρι.

Από τους παίκτες που συνεχίζουν, αυτός που μου αρέσει περισσότερο είναι ο Klay Thompson, ενώ φυσικά παρακολουθώ και την εξέλιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος με το ταλέντο που έχει και με τη δουλειά που ρίχνει, νομίζω ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος…».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.