Στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ, βρέθηκε ο Μιλένκο Τέπιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ πήγε κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο γήπεδο για προπόνηση και παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τις πρώτες δηλώσεις του, σχετικά με την επιστροφή του στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι πάτησε και πάλι στη Θεσσαλονίκη. Και ήταν σαν να μην πέρασε μία μέρα. Ο Milenko Tepic επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και το πρόγραμμά του ήταν γεμάτο από το πρώτο λεπτό. Στο γήπεδο για την πρώτη επαφή με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους συνεργάτες του, συζήτηση με όλα τα γνωστά πρόσωπα που βρήκε και πάλι στην ομάδα, από το επιτελείο, αλλά και μέσα στα αποδυτήρια, όπου τον περίμενε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, αλλά και μία πρώτη κουβέντα με τους νέους του συμπαίκτες.

Ελεύθερος χρόνος ούτε για δείγμα. Το πρώτο βίντεο με την ομάδα, ανάλυση ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Προμηθέα και αμέσως μετά προπόνηση. Πριν βγει στο γήπεδο, ο Milenko Tepic μίλησε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. «Τα ασπρόμαυρα είναι τα χρώματά μου στη μεγαλύτερη διάρκεια της καριέρας μου. Πέρασα εξαιρετικά στην πρώτη μου σεζόν στον ΠΑΟΚ, είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα με άλλον προπονητή και λίγους από τους συμπαίκτες που είχα τότε να είναι ακόμη εδώ, αλλά οι άνθρωποι που είναι γύρω από την ομάδα και η ατμόσφαιρα που υπάρχει είναι πάντα εξαιρετική. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που υπέστρεψα στην ομάδα και ελπίζω όλα να πάνε καλά», τόνισε αρχικά ο Milenko Tepic, λίγο πριν ξεκινήσει την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα από την προηγούμενη φορά που ήμουν στην ομάδα. Μίλησα με τον προπονητή και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας και ελπίζω ότι με την δουλειά που θα κάνουμε θα πετύχουμε κάτι καλύτερο στο τέλος».

Ο Milenko Tepic, ήταν ξεκάθαρος και στο μήνυμα που ήθελε να στείλει στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Το μόνο μήνυμα που μπορώ να στείλω αυτή την στιγμή στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ είναι ότι θα παλέψουμε για κάθε κατοχή και με ότι έχουμε για να παίξουμε καλό μπάσκετ. Με καλή χημεία και την ποιότητα που έχει η ομάδα θα φτάσουμε σε πολλά και θετικά αποτελέσματα»