Για την ήττα από τη Βόννη και τα στοιχεία που οδήγησαν σε αυτή, τον Φιλ Γκος, αλλά και τις απουσίες που... έλειψαν, μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά σημείωσε: «Πρώτα από όλα να πω συγχαρητήρια στη Βόννη για τη νίκη. Κάτι που έπρεπε να κάνουμε και δεν το κάναμε σωστά, είναι να κοντρολάρουμε τους γκαρντ τους. Αυτό ήταν που μας στοίχισε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τη συνέχεια και το επόμενο παιχνίδι».

Για την άμυνα:

«Είναι πολλά πράγματα μαζί για το σημερινό παιχνίδι. Στις προσωπικές μονομαχίες κέρδισαν τις περισσότερες. Δεν πρέπει να λισμονούμε ότι οι δύο πιο αθλητικοί παίκτες του ΠΑΟΚ δεν ήταν στο γήπεδο. Μπορούσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό αυτό. Αυτή είναι η διαφορά. Η αμυντική λειτουργία χρειάζεται όλα τα μέλη της ομάδας. Ήταν ιδιαίτερος τρόπος που παίζουμε και δεν τα καταφέραμε. Ενώ καταφέραμε και ελέγξαμε τα ριμπάουντ, μας στοίχισαν πολύ τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ στο τέταρτο δεκάλεπτο που καθόρισαν το παιχνίδι».

Για το αν μπαίνει σε δύσκολη θέση η ομάδα:

«Πάντα στον ΠΑΟΚ είμαστε σε δύσκολη θέση. Όλα δύσκολα είναι, ΠΑΟΚ είσαι».

Για το αν θα είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες στο επόμενο ματς:

«Ο Γκάρετ το πιο πιθανό θα είναι. Θα το δούμε και αύριο στην προπόνηση Ο Τζαμάλ Τζόουνς σίγουρα όχι».

Για το αν υπάρχουν παράπονα από τους παίκτες:

«Το πρόβλημα στο προηγούμενο ματς ήταν ότι δεν είχαμε όση ενέργεια είχε ο αντίπαλος. Σήμερα τα παιδιά υπερέβαλλαν εαυτό, προσπάθησαν πάρα πολύ. Υπάρχουν όμως δυνατότητες και αδυναμίες. Δεν έχουμε παράπονο, οι παίκτες προσπάθησαν πάρα πολύ».

Για την επιστροφή του Γκος:

«Χρειάζεται παιχνίδια, ρυθμό για να βρεθεί στο 100%. Είναι έμπειρος παίκτες, ξέρει να διαχειρίζεται το σώμα του πολύ καλά και είναι ένα από τα θετικά κομμάτια η επιστροφή του».