Ενοχλήσεις για Μποχωρίδη στον Άρη

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Την προετοιμασία του για την αναμέτρησης της Τετάρτης κόντρα στην Κατάγια στο πλαίσιο του FIBA Europe Cup ξεκίνησε ο Άρης.

Στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, ο Λευτέρης Μποχωρίδης αισθάνθηκε ένα «σφίξιμο» στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού και συμμετείχε σε ένα μέρος της ομαδικής προπόνησης, ακολουθώντας στη συνέχεια ατομικό και θεραπεία.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

“Ο Άρης κινείται σε ρυθμούς FIBA Europe Cup, καθώς τη Τετάρτη (17/10, 19:00) υποδέχεται τη Kataja Basket, για την πρεμιέρα της Κανονικής Περιόδου της διοργάνωσης.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε σήμερα (15/10) σε πιο εντατικούς ρυθμούς. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αισθάνθηκε ένα «σφίξιμο» στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού και συμμετείχε σε ένα μέρος της ομαδικής προπόνησης, ακολουθώντας στη συνέχεια ατομικό και θεραπεία.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την προβολή video. Αύριο (16/10), η ομάδα θα προπονηθεί μια φορά το μεσημέρι.

Η αποστολή της φινλανδικής ομάδας είναι προγραμματισμένο να φτάσει στη Θεσσαλονίκη αύριο (16/10), στις 16:25 και το βράδυ (20:00) θα γυμναστεί στο “Nick Galis Hall””.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.