Καμπερίδης: Σημαντικό να δείξουμε καλό πρόσωπο μπροστά στον κόσμο μας

|
THESTIVAL TEAM

Στην ανάλυση του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Άρη με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία του Νικ Καλάθη, προχώρησε ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία έχει δύο όψεις. Η μία είναι με τον Καλάθη στην πεντάδα και η άλλη χωρίς τον Καλάθη. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Καλάθης αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα, αφού αυτός είναι που κρατάει τη μπαγκέτα της επίθεσης του Παναθηναϊκού, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και τον πιο αξιόπιστο αμυντικό της ομάδας στις θέσεις των γκαρντ.

Ο περιορισμός της αγωνιστικής του δράσης και ο έλεγχος των ριμπάουντ και του ρυθμού αποτελεί το βασικότερο στοίχημα του αγώνα για εμάς. Μετά τη νίκη επί του Λαυρίου, θα είναι σημαντικό να δείξουμε ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο απέναντι στον Παναθηναϊκό και μπροστά στον κόσμο μας, ώστε να επιβεβαιώσει η ομάδα την αγωνιστική της πρόοδο ενόψει και των νέων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.