Η ΠΑΕ Ηρακλής ετοίμασε και δημοσίευσε και δεύτερο βίντεο με το μήνυμα "φέρε τον καναπέ σου στην Μίκρα και εμείς σου δίνουμε ένα διαρκείας! Γιατί αν θες διαρκείας, δεν κάθεσαι! Tις καλύτερες μας μέρες, δεν τις ζήσαμε ακόμη!"

Με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο, η διοίκηση του "Γηραιού" καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει τους καναπέδες που δεν χρειάζεται και να πάρει ως αντάλλαγμα ένα εισιτήριο διαρκείας για τη φετινή σεζόν.

Αυτή η πρωτοποριακή κίνηση γίνεται στο πλαίσιο της συμμετοχής του συλλόγου σε μία ενέργεια της ΡΕΤΟ, μίας Μ.Κ.Ο. με κοινωφελή, κοινωνικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Ο Σύλλογος ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ αποτελεί μία ένωση με κοινωφελή και κοινωνική προσφορά σε περιθωριοποιημένους ανθρώπους ιδίως τους τοξικομανείς με σκοπό την επανένταξή τους στο κοινωνικό περιβάλλον, ιδέα που έρχεται από την Ευρώπη και συγκεκριμένα την Ισπανία 17 χρόνια πριν.

Σήμερα λειτουργεί και στη χώρα μας απασχολώντας πολλά νέα και όχι μόνο άτομα που ξεπέρασαν τον εθισμό τους αλλά όχι τις δυσκολίες που τους επιβάλλει ο κοινωνικός περίγυρος. Ο Σύλλογος μέσα από την συλλογή παλιών αντικειμένων, επίπλων και ειδών σπιτιού δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στους πρώην ναρκομανείς να αναπτυχθούν πνευματικά και κοινωνικά δουλεύοντας δημιουργικά πάνω στην επισκευή και κατασκευή τέτοιων ειδών.

Η συλλογή αναφέρεται σε μία μεγάλη γκάμα αντικειμένων από έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές μέχρι παιχνίδια και ρούχα τα οποία μεταφέρονται στα εργαστήρια της ένωσης και μεταπωλούνται αφού επισκευαστούν, στα διάφορα καταστήματα που υπάρχουν σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Δείτε το νέο βίντεο του Ηρακλή: