Ο Θόδωρος Καρυπίδης συναντήθηκε σήμερα με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Περέιρα και του εξέφρασε τα έντονα παράπονα που έχει για τις μέχρι τώρα αποφάσεις των διαιτητών στα παιχνίδια του Άρη.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής από την πλευρά του, δεσμεύτηκε για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, μεταξύ άλλων, του ανέφερε: «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό άλλο! Τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα και μας στοιχίζουν! Θέλουμε σαν Άρης να βοηθήσουμε στο έργο σας, γι’αυτό κρατάμε χαμηλούς τόνους, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση!»

Παράλληλα στάθηκε και στην πρόσφατη διαιτησία του ρέφερι Κομίνη στο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ κατά τη συνάντηση υπογράμμισε ότι: «Προσέξτε ιδιαίτερα τους βοηθούς, κάνουν τραγικά λάθη και στοιχίζουν!».

Ο Βίτορ Περέιρα απάντησε ως εξής: «Τα έχουμε δει και παρακολουθούμε τους διαιτητές πολύ στενά. Κάνουμε προσπάθεια να βελτιώσουμε την κατάσταση και να βρούμε λύσεις».

Όσον αφορά το θέμα με τους ξένους διαιτητές το οποίο έθεσε ο Άρης, ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Περέιρα, δεσμεύτηκε πως τα παιχνίδια που θα δώσουν οι «κιτρινόμαυροι» στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιηθούν με ξένους ρέφερι.

Ωστόσο από την πλευρά της η ΚΕΔ δεν εγγυήθηκε ότι αυτό θα συμβεί και στα άλλα ντέρμπι που θα δώσουν οι «κιτρινόμαυροι» και αυτό διότι υπάρχουν τρεις συγκεκριμένοι λόγοι.

Αυτοί όπως ανέφερε η πλευρά της ΚΕΔ, είναι η επικινδυνότητα του αγώνα που καθορίζεται από την αστυνομία, η αντιπαλότητα μεταξύ συλλόγων, η βαθμολογική θέση αλλά και το οικονομικό σκέλος.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Περέιρα, θα παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.