Το σοβαρό πρόβλημα υγείας ενός 13χρονου παιδιού ένωσε Αρειανούς και ΠΑΟΚτσήδες στην περιοχή του Καβαλαρίου με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για να υποβληθεί ο μικρός Ρομάν σε εγχείρηση καρδιάς στο Λονδίνο.

Πρόκειται για μια σπουδαία ενέργεια η οποία δείχνει ότι οι οπαδικές αντιπαλότητες δεν έχουν καμία θέση σε ζητήματα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και υποστήριξης ατόμων που έχουν ανάγκη. Πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για ένα 13χρονο παιδί το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να υποβληθεί σε εγχείριση στο Λονδίνου.

Για την ακρίβεια, η διοίκηση του Άρη Καβαλαρίου σε συνεργασία με τον σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ στο Καβαλάρι κινητοποιήθηκαν με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων. Επισκέφτηκαν τον 13χρονο Ρομάν από την Αρμενία, συνομίλησαν με την οικογένειά του η οποία ζει στην περιοχή Περιβολάκι, έμαθαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του αλλά και την άμεση ανάγκη για να υποβληθεί σε εγχείριση καρδιάς. Μάλιστα, έχουν προχωρήσει σε ενέργειες με σκοπό να συναντηθούν με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ελπίζοντας ότι θα σταθεί αρωγός σ’ αυτήν την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων.

Πηγή: gazzetta.gr