Η αποστολή του ΠΑΟΚ είχε μία γεμάτη μέρα με ταξίδι και προπόνηση στη Βενετία, στο γήπεδο όπου αύριο βράδυ (21:30) θα αντιμετωπίσει τη Βενέτσια για την πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του Βορρά αναχώρησε στις 11:35 το πρωί της Δευτέρας με αρχικό προορισμό την Αθήνα και κατόπιν τη Βενετία, εκεί όπου αφίχθη λίγο πριν τις έξι το απόγευμα.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπήρχε για τους παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, οι οποίοι κατευθύνθηκαν άμεσα στο Palasport Tallercio και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση επί ιταλικού εδάφους. Προπόνηση υπάρχει στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και το πρωί της Τρίτης (12:30).

Στο μικρό, όμορφο και πολύ θορυβώδες σε όλα τα παιχνίδια, γήπεδο της Venezia, ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε για μιάμισι ώρα και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα προφυλάχθηκε, καθώς ένα χτύπημα από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου συνέχισε να το ενοχλεί.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας τεχνικός έχει στην διάθεσή του, τους εξής αθλητές: Jamal Jones, Yanick Moreira, Λίνο Χρυσικόπουλο, Σταύρο Σχίζα, Αντώνη Κόνιαρη, Γιάννη Αθηναίου, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θοδωρή Ζάρα, Malik Pope, Νώντα Παπαντωνίου, William Hatcher και Darrius Garrett.

 Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε φωτογραφίες από την προπόνηση και βίντεο από το ταξίδι της ομάδας: