Οι τραυματίες Τοροσίδης και Οικονόμου τέθηκαν εκτός Εθνικής για τα δύο επερχόμενα παιχνίδια του Nations League και ο Σκίμπε τους αντικατέστησε καλώντας Φετφατζίδη και Λαμπρόπουλο.

Έτσι, οι δύο αυτοί παίκτες θα είναι στις επιλογές του Γερμανού Ομοσπονδιακού τεχνικού για τα ματς με Ουγγαρία και Φινλανδία.

Ο Φετφατζίδης - που ως γνωστόν βρέθηκε στο επίκεντρο για την χαμένη ευκαιρία του στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός - επιστρατεύεται επειδή ο Σκίμπε φοβάται ότι μπορεί να μην έχει για την Ουγγαρία έναν εκ των Μάνταλου - Λάζαρου. Ο Μάνταλος μάλλον είναι σε πιο καλή κατάσταση πάντως. Ο Λαμπρόπουλος θα μπει σε ρυθμούς προπονήσεων στην Εθνική την Τρίτη. Αντίθετα οι Τοροσίδης και Οικονόμου μένουν off λόγω τραυματισμών.

Ο Μανωλάς έκανε ατομικό την Δευτέρα ενώ ο Χριστοδουλόπουλος έχει πρόβλημα στην μέση και ο Μάνταλος στο γόνατο. Οι Παπασταθόπουλος, Φορτούνης και Τζαβέλλας είχαν άδεια (σ.σ. το ίδιο είχε ζητήσει και ο Μήτρογλου). Για τον Φορτούνη στην Εθνική ευελπιστούν πως θα ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του και θα είναι διαθέσιμος για Ουγγαρία.