Ο Δημήτρης Γουλιέλμος μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης, έδειξε στήριξη στην ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου και στάθηκε στην κόντρα με τους οργανωμένους.

Ο ιδιοκτήτης της «κίτρινης» ΚΑΕ, στο περιθώριο του αγώνα με το Λαύριο, ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Κάποιος έπρεπε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Τώρα δεν θα μιλούσαμε, αν δε τα έβγαζε κανείς.

Θεώρησα ως δική μου υποχρέωση, ότι ήρθε η ώρα που κάποιος, πρέπει να επιστρέψει κάτι στη κοινωνία. Μέσα από τον αθλητισμό, όλοι μας μπορούμε να επιστρέψουμε κάτι.

Ο Άρης ήταν, είναι και θα είναι, εκτός από την καρδιά των Αρειανών, πάντα ένα σημειολογικά μεγάλο σωματείο, γιατί είναι το μοναδικό που κατάφερε να κυριαρχήσει σε μια ολόκληρη εποχή σε όλη την Ευρώπη, χωρίς τα λεφτά τα οποία ρίχνουν στην πρωτεύουσα. Είναι το θαύμα της εποχής του και παραμένει για πάντα ένα θαύμα».

Για το άσχημο ξεκίνημα του Άρη την φετινή χρονιά και την επόμενη μέρα υπογράμμισε: «Η ομάδα αυτή είναι δημιούργημα - αθλητικά - του κ. Αγγέλου που πρέπει να πω ότι είμαστε τυχεροί και ευλογημένοι ταυτόχρονα που τον έχουμε και διοικητικά είναι ένα δημιούργημα όλης της ομάδας των ανθρώπων που βοηθάμε ώστε να ορθοποδήσει η ομάδα.

Όλοι μαζί δουλεύουμε σε αυτή τη κατεύθυνση. Δεν θα μπορούσα να μην πιστεύω σε κάτι στο οποίο συμμετέχω στη δημιουργία του. Πέρα από αυτό, θα πρέπει να μάθουμε όλοι να μένουμε στα βασικά και να κρατάμε πάντα τη ψυχραιμία στα δύσκολα. Όλοι αυτοί οι παίκτες, έχουν προσφέρει στο παρελθόν στην Ελλάδα πολλές και ωραίες στιγμές.

Δεν γίνεται ξαφνικά να έγιναν χειρότεροι. Χρειάζεται πίστωση χρόνου για να δούμε την πραγματική εικόνα τους. Και θα την δούμε».

Για την «κόντρα» με τους οργανωμένους τόνισε: «Δεν συνέβη τίποτα. Όλοι είμαστε Αρειανοί και εγώ προσωπικά θαυμάζω όλους αυτούς τους ανθρώπους που υποστηρίζουν πολλά χρόνια την ομάδα, όπως έγραψε και η ανακοίνωση μακριά και δεν μπορώ παρά να στηρίζω αυτούς τους ανθρώπους.

Εγώ δεν μάλωσα με κανέναν, αλλά νομίζω πως και οι οργανωμένοι δεν μάλωσαν με την ομάδα. Ήταν μια ανακοίνωση, η οποία ήταν αποτέλεσμα, κυρίως, της στεναχώριας για τα δύο άσχημα αποτελέσματα. Κανένας δεν θέλει το κακό του Άρη, όλοι θέλουν το καλό του».

Για τους άξονες που θα κινηθεί η ΚΑΕ σχολίασε: «Η ομάδα πληρώνει τις αμαρτίες του παρελθόντος. Σιγά - σιγά τις πληρώνει. Η τρέχουσα οικονομική χρήση εξυπηρετείται νωρίτερα από την ώρα της.

Δεν ξέρω αν έχει συμβεί αυτό ξανά στον Άρη. Όλοι οι άνθρωποι είναι μια "γροθιά" για να κερδίσουμε το στοίχημα μας. Νοικοκυριό, ήθος, καλός αθλητισμός και οι οικογένειες να γυρίσουν στο γήπεδο. Αυτά είναι τα συνθήματα που έχουμε να πούμε».