Η οικογένεια του ΠΑΟΚ, δεν ξέχασε και τίμησε για ακόμα μία χρονιά τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων οπαδών που έφυγαν από την ζωή στις 4 Οκτωβρίου του 1999, στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Το καθιερωμένο μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί και φέτος όπως κάθε χρόνο στο χώρο μπροστά από το μνημείο, που έχει στηθεί στην περιοχή των Τεμπών.

Στο σημείο βρέθηκαν όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ, οι σύνδεσμοι, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, ο Ιβάν Σαββίδης, ανώνυμοι και επώνυμοι φίλαθλοι του Δικεφάλου του Βορρά, οι φώναξαν "Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε".

Μετά το τέλος του μνημόσυνου, ο Ιβάν Σαββίδης, μίλησε για το τραγικό δυστύχημα που συνέβη πριν από 19 χρόνια και εξέφρασε την επιθυμία να κατακτηθεί το πρωτάθλημα φέτος και να αφιερωθεί στους έξι οπαδούς του Δικεφάλου.

Αρχικά είπε: «Η αντίληψη και η ενθύμηση του πόσο τραγικά έφυγαν τα παιδιά. Δεν μπορεί να μην το βλέπεις όλο αυτό χωρίς δέος. Αγγίζει την ψυχή. Ο χρόνος δε τα σβήνει όλα αυτά. Είναι καλό πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν, έρχονται εδώ κάθε χρόνο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να το θυμόμαστε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι φέρνουμε επιτυχίες και να τις αφιερώνουμε σε αυτούς. Σήμερα ελπίζω να πάρουμε μια λαμπρή νίκη για να την αφιερώσουμε σε αυτούς».

Αναφερόμενος στο σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Υπομονή. Εμείς το θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα. Δεν θα μας σπάσει τίποτα. Για χάρη αυτών των παιδιών που αγαπούν πιστά τον ΠΑΟΚ όλα τα χρόνια της ιστορίας του. Την επόμενη χρονιά συμπληρώνονται 20 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα. Το πρωτάθλημα του χρόνου θα πρέπει να το φέρουμε εδώ».

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του sdna.gr: 

temp-2.jpg

temp-3.jpg

temp-5.jpg

temp-6.jpg