Στο δύσκολο πρόγραμμα που έβγαλε ο ΠΑΟΚ και τα θετικά αποτελέσματα που πήρε ο Δικέφαλος, στάθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, που αναφέρθηκε και στον πρωταγωνιστή της νίκης απέναντι στη ΜΠΑΤΕ, Λέο Ζαμπά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο Μπορίσοφ και τι θέλει να κρατήσει από αυτό το ματς: «Κρατάω τη νίκη, όπως κρατάω τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Η ομάδα μας κατάφερε να προσαρμοστεί σε διαφορετικά παιχνίδια και να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει».

Για τον Λέο Ζαμπά: «Θεωρώ πως οι συμπεριφορές πρέπει να έρχονται φυσιολογικά. Είναι ένας παίκτης που θέλει να εξελιχθεί και να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Το πρόβλημα με τους νεαρούς παίκτες είναι ότι μπορούν να χάσουν πολύ εύκολα την ισορροπία. Είναι σημαντικό να υπάρχει ισορροπία, αυτός είναι ο ρόλος των προπονητών, να διαχειρίζονται αυτή την κατάσταση».

Για τον Απόλλωνα: «Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Ο Απόλλων είναι σε κακή κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψει απέναντι μας. Έχει έναν προπονητή που είναι έμπειρος και ξέρει πως να προετοιμάσει την ομάδα του και να διαχειριστεί καταστάσεις. Θα είναι ένα έξτρα κίνητρο για τους παίκτες του. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να αντιμετωπίσουμε αυτό το ματς ως κορυφαίου επιπέδου και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πέντε στα πέντε στο πρωτάθλημα: «Είναι μια περίοδος που αποδίδουμε καλά. Μας δίνει αυτοπεποίθηση και γνώση να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια. Επίσης μας δίνει την αίσθηση ότι είμαστε πραγματικά μια πολύ καλή ομάδα».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Έτσι είναι το πρόγραμμα. Το χρειαζόμαστε γιατί είχαμε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα και πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας».