Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με την τελευταία προπόνηση της ομάδας και με την συμμετοχή του Malik Pope, ο οποίος μετά από απουσία τριών ημερών επέστρεψε στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ θα είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για τον αγώνα του Σαββάτου με το Ρέθυμνο Cretan Kings, σε αντίθεση με τους τραυματίες Phil Goss και Απόλλωνα Τσόχλα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, μιλώντας για τον αυριανό αγώνα και την έναρξη του νέου πρωταθλήματος τόνισε: «Είναι η έναρξη του πρωταθλήματος και το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό μας και πρέπει να ξεκινήσουμε οπωσδήποτε με νίκη. Θα πρέπει να επιβάλλουμε από την αρχή το ρυθμό μας παίζοντας επιθετικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί η έναρξη της σεζόν είναι πάντα δύσκολη. Ξεκινώντας από την άμυνά μας, να προσπαθήσουμε να βρούμε γρήγορα το ρυθμό μας, να περιορίσουμε το Ρέθυμνο, που είναι μία νέα ομάδα. Έκαναν αλλαγές στη μέση της προετοιμασίας, προσθέτοντας κομβικούς παίκτες, ιδιαίτερα όσον αφορά την επιθετική τους λειτουργία, όπως είναι ο Burtt και ο Clanton. Θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επίθεσή τους, στην προσπάθεια να τρέξουν και στα ατομικά χαρακτηριστικά ορισμένων παικτών».

Αναφερόμενος στη νέα σεζόν, ο κ.Παπαθεοδώρου, τόνισε: «Τελειώσαμε μία προετοιμασία η οποία κύλησε δύσκολα. Έχουμε μπει στις επίσημες υποχρεώσεις και δεν υπάρχει χρόνος για πολύ σκέψη. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Για αυτό και μας απασχολεί μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου το οποίο θέλουμε να το κερδίσουμε παίζοντας επιθετικά και με συγκέντρωση. Η σεζόν ξεκινά και από την περίοδο της προετοιμασίας, όλες οι ομάδες έδειξαν την ποιότητά τους. Έχουμε εικόνα από τις ομάδες, νομίζω ότι και η αρχική εκτίμηση που υπήρχε επιβεβαιώνεται για ένα πολύ πιο δύσκολο, άρα και με πολύ ενδιαφέρον για όλους πρωτάθλημα. Και για τον κόσμο, αλλά και για μας».