"Οδύσσεια" μπορεί να χαρακτηριστεί η επιστροφή της αποστολής του Ηρακλή από τη Νάξο, μετά τη χθεσινή αναμέτρηση (0-3) κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου για την πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου.

Η ομάδα του "Γηραιού" το πρωί ακολούθησε μία χαλαρωτική προπόνηση στη Νάξο κι έπειτα η αποστολή αναχώρησε για την περιπετειώδη επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

Το ταξιδιωτικό πρόγραμμα των "κυανόλευκων" είχε ακτοπλοϊκή μετάβαση από τη Νάξο στην Πάρο, από εκεί οδική μετάβαση στο αεροδρόμιο του νησιού και πτήση για την Αθήνα σε δύο γκρουπ.

Από το "Ελ. Βενιζέλος" – και πάλι σε δύο γκρουπ – η αποστολή πέταξε για την επιστροφή στη βάση της, με τελικό προορισμό το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη bluearena.gr, ήταν τόσο μεγάλη η χρονική απόσταση μεταξύ των πτήσεων κάθε γκρουπ της αποστολής, ώστε το πρώτο να φτάσει στη Θεσσαλονίκης στις 14:30 και το δεύτερο στις 19:00.

Βεβαίως, μετά από όλη αυτήν την κοπιαστική διαδικασία, η ομάδα θα αναπαυθεί, καθώς αύριο Παρασκευή οι "κυανόλευκοι" έχουν ρεπό.