Ο Βαγγέλης Αγγέλου, μετά τη βαριά ήττα από τον Προμηθέα και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, στάθηκε μεν στην κούραση της ομάδας από τα παιχνίδια για το BCL, αλλά παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι.

Επίσης αναφέρθηκε και στην συνομιλία του με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο ο οποίος δήλωσε πως ντρέπεται για την εικόνα της ομάδας.

Ο προπονητής του Άρη αρχικά τόνισε:

"Δεν τίθεται θέμα στο ποιος ήταν καλύτερος καθώς ο Προμηθέας κέρδισε δίκαια και του αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι, ήμασταν μια ομάδα άδεια ψυχοσωματικά από τα διαδοχικά ταξίδια και την προσπάθεια που κάναμε στην Ευρώπη.

Δεν είχαμε αντίδραση και ήμασταν δύο χρόνους πίσω. Αυτή την ανάλυση μπορώ να κάνω τώρα, σίγουρα όμως υπάρχουν κι άλλες αιτίες. Είναι η αρχή της χρονιάς.Σε κάθε περίπτωση, από το να χάναμε για ένα πόντο, καλύτερα που χάσαμε για 20, μήπως και μας επηρεάσει προς το καλό.".

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην συνομιλία του με τον κ. Γουλιέλμο, ο οποίος βρέθηκε στην Πάτρα και παρακολούθησε τον αγώνα:

"Μίλησα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, μου είπε ότι ντρέπεται για την εμφάνιση της ομάδας. Οι χρηματοδότες πολλές φορές έχουν ακραία συναισθήματα.

Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι ντρέπομαι, είμαστε εδώ για να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε, σε μια σεζόν η οποία ξέρετε ότι θα είναι πολύ δύσκολη. Καλή συνέχεια στον Προμηθέα και πολλά συγχαρητήρια στον Μάκη (σ.σ. Γιατρά)".

Για τον Προμηθέα είπε:

"Ο Προμηθέας δεν χρειάζεται κοπλιμέντα. Έχει σταθερή βελτίωση και αγωνιστική παρουσία. Είναι ένα πραγματικό παράδειγμα"