Για τους στόχους τη σεζόν που έρχεται , τον αγώνα με τον Πανιώνιο που έρχεται αλλά και την προσθήκη του Νώντα Παπαντωνίου, μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην πρώτη Media Day της χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά ανέφερε: «Πρώτα από όλα να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία και όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα. Μπήκαμε σε εβδομάδα αγώνων. Έχουμε αρκετά θέματα να λύσουμε κυρίως με τραυματισμούς. Η προετοιμασία είχε δυσκολίες όσον αφορά την ποιότητα της λόγω των προβλημάτων. Δουλέψαμε λιγότερο από αυτό που θέλαμε και η ετοιμότητα μας δεν θα είναι αυτή που περιμέναμε. Θεωρώ ότι η προσωπικότητα και η ποιότητα των παικτών θα μας δώσει τη δυνατότητα να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε ειδικά στην αρχή του πρωταθλήματος. Αυτά τα στοιχεία θα παίξουν πιο σημαντικό ρόλο από την ομαδική λειτουργία της ομάδας. Για αυτό χρειαζόμαστε καλά αποτελέσματα για να πάρουμε ψυχολογία και να ανταπεξέλθουμε στη συνέχεια».

Για την προσθήκη του Παπαντωνίου:

«Είναι λόγω αρκετών γεγονότων και πραγμάτων. Ο Γκος θα απουσιάσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες, σε συνδυασμό με τον Αθηναίου που γύρισε από μία αποχή τεσσάρων μηνών. Έχει κάνει δύο προπονήσεις και δύο φιλικά άρα δεν είναι έτοιμος 100%. Κόνιαρης, Ζάρας και Χάτσερ έχουν πολύ μεγάλη επιβάρυνση λόγω των απουσιών. Όλα αυτά έδωσαν ανάγκη την προσθήκη ενός έμπειρου παίκτη, που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και έκανε καλή χρονιά. Ήταν στο μυαλό μας και το καλοκαίρι, οπότε ήταν πρυπόθεση να έρθει ένα παιδί με τέτοιες δυνατότητες για να μας βοηθήσει στην αρχή της σεζόν».

Για το τι πρέπει να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν:

«Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι σίγουρος για την εικόνα που θα παρουσιάσουμε. Γιατί δεν είχαμε όλους τους παίκτες μαζί στο μεγαλύτερο διάστημα της προετοιμασίας.Έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας, αλλά δεν έχουμε ρεαλιστική εικόνα. Εμείς θέλουμε να παίξουμε στο επίπεδο που τελειώσαμε πέρυσι, κάτι όμως που θέλει χρόνο, περισσότερο από ότι περιμέναμε. Να έχουμε τα αποτελέσματα και να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Η ομάδα θα στηριχθεί στον περσινό κορμό για τον τρόπο λειτουργίας της. Στην προσωπικότητα κάποιων παιδιών που έχουν ποιότητα. Σίγουρα έχουμε μεγάλη διάθεση. Αναγκάζεσαι να προσπαθήσεις παραπάνω όταν έχεις προβλήματα. Όλοι θα είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Σε κάποιες προπονήσεις και φιλικά έχουμε δείξει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Χρειάζεται μεγαλύτερη συνέπεια στη λειτουργία σε άμυνα και επίθεση. Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα. Ακόμα και όλοι να ήταν στην προπόνηση, θα θέλαμε χρόνο να φτάσουμε στο πικ. Τα προβλήματα παρουσιάστηκαν νωρίς και θα μάθουμε να τα αντιμετωπίζουμε ακόμα και να παρουσιαστούν στη μέση της χρονιάς».

Για τον Πανιώνιο:

«Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα δύο-δυόμιση εβδομάδων. Έχουμε μία πρώτη εικόνα από τους παίκτες και όχι τόσο για την ομαδική λειτουργία. Θα προετοιμαστούμε για το καλύτερο, να νικήσουμε στο πρώτο ματς για το κύπελλο που είναι και ένας από τους στόχους της χρονιάς».