Για τη νίκη του Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, για τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει στους "κιτρινόμαυρους", αλλά και το στόχο της ομάδας, μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντίνος Κούης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Fair Play 96,1:

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Το ματς πήγαινε για ένα κλασικό 0-0 μέχρι τη στιγμή που ο Ερέρα έκανε τις αλλαγές. Ο Ματέο Γκαρσία είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πολλά χαρίσματα και είναι καλό για την ομάδα, γιατί μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στα επόμενα παιχνίδια. Οι υπόλοιποι παίκτες μπορούν να αποδώσουν αυτό που ξέρουν. Η ομάδα ξεκινάει από τον τερματοφύλακα, που εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη. Εξάλλου αγωνιζόμασταν κόντρα σε μία ομάδα, η οποία αγωνίζεται πολλές φορές στην Ευρώπη και διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, δεν είναι εύκολος αντίπαλος ο Αστέρας».

Για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί μία ομάδα να κάνει πολλές ευκαιρίες και να μην κερδίσει και κάποια ομάδα να κάνει λίγες ευκαιρίες και να κερδίσει. Ο Αστέρας ήταν ελαφρώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έπαιξαν ρόλο οι αλλαγές του Ερέρα στο τελευταίο δεκάλεπτο».

Για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει από το φετινό Άρη: «Οι ποδοσφαιριστές του Άρη είναι όλοι καινούριοι, οπότε δε θα ήταν σωστό να τους κρίνουμε από τώρα. Πάντως, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τα Γιάννενα, σε όλα τα υπόλοιπα ματς η ομάδα απέδωσε πολύ καλά. Δεν είναι μόνο η αλληλοκάλυψη, είναι και η εικόνα με τους παίκτες μετά τα παιχνίδια που πηγαίνουν στον κόσμο, υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα. Και φυσικά σε αυτό συμβάλλει ο προπονητής με την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει. Ο προπονητής είναι αυτός που ελέγχει τους ποδοσφαιριστές και επιλέγει ποιοι θα παίξουν. Πάντως, το καλό κλίμα ξεκινάει από τη διοίκηση και μεταφέρεται σε όλους τους υπόλοιπους τομείς».

Για το γεγονός που προκαλεί τον ενθουσιασμό και τη στήριξη του κόσμου: «Υπάρχει ενθουσιασμός στον κόσμο. Δεν είναι μόνο ότι κερδίζει η ομάδα (με εξαίρεση το παιχνίδι με τα Γιάννενα), είναι ότι προσπαθεί να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και τα καταφέρνει. Εμένα μου αρέσει το ποδόσφαιρο που βλέπω».

Για τους φετινούς στόχους του Άρη: «Με βάση την εικόνα που έχω μέχρι τώρα, αν ο Άρης συνεχίσει με αυτό το ρυθμό θα είναι σίγουρα στην Ευρώπη. Βέβαια, μπορεί να κάνει πολύ καλή πορεία και στο Κύπελλο. Αλλά σε πρώτο επίπεδο, με τις ομάδες που υπάρχουν και με την απόδοση του Άρη πιστεύω ότι η ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την ευρωπαϊκή έξοδο. Υπάρχουν και ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος, όπως φυσικά μπορεί να υπάρξουν και ανακατατάξεις κατά τη διάρκεια της σεζόν».