Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στάθηκε στην ομαδική προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, ενώ έκανε δηλώσεις στήριξης για τον αντίπαλό του στο σημερινό παιχνίδι, Ανδρέα Γιαννιώτη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ: «Σπουδαία προσπάθεια όλων μας. Παίξαμε με έναν καλό αντίπαλο και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι. Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη».

Για τις επεμβάσεις του: «Από την αρχή της εβδομάδας η δουλειά που ρίχνουμε μας βοήθησε ώστε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι ομαδική προσπάθεια, δεν είναι μόνο η δική μου απόδοση. Εκεί πρέπει να σταθούμε, στην ομαδική δουλειά. Αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά».

Για τα πολλά σερί ματς: «Έχουμε πει πως θα πρέπει να στοχεύουμε στη νίκη σε κάθε ματς. Η χρονιά είναι απαιτητική από το ξεκίνημά της. Είμαστε στο σωστό δρόμο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ξέραμε πόσο δύσκολο παιχνίδι είναι και θέλαμε να βγάλουμε τα δικά μας στοιχεία στο παιχνίδι».

Για το τι είπανε στα αποδυτήρια: «Είπαμε πως πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό, το δικό μας παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει καλά, θέλαμε να κρατήσουμε την μπάλα, βάλαμε ένα γκολ, όλα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και πήραμε τη νίκη».

Για το γεγονός πως πέρυσι ο Ολυμπιακός με μία φάση είχε κερδίσει και το λάθος του Γιαννιώτη: «Δεν κρίνουμε έναν τερματοφύλακα από ένα λάθος. Ο Γιαννιώτης είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα. Δεν πρέπει να τον κρίνουμε αρνητικά. Είναι σημαντικό που παίρνει τις ευκαιρίες ένας Ελληνας τερματοφύλακας, πρέπει να στηριχτεί για να συνεχίσει να δείχνει τα καλά στοιχεία που διαθέτει».

Για το τι κρατάει: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Συσπειρωθήκαμε σαν μία οικογένεια. Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς τίποτα άλλο. Βέβαια, ο αντίπαλος έχει ίδιους στόχους, το αποτέλεσμα είναι σαν... έξι βαθμοί, όμως πρέπει να βελτιώσουμε όσα δεν πήγαν καλά και να παίξουμε ακόμα πιο όμορφο ποδόσφαιρο».

Για τον αγώνα με την ΜΠΑΤΕ: «Πάμε εκεί να κερδίσουμε. Δεν παίζουμε ποτέ ούτε καν για την ισοπαλία. Είτε είναι αγώνας για την Ελλάδα ή για την Ευρώπη. Είναι κομβικό παιχνίδι και θα το δούμε το παιχνίδι αυτό από αύριο».