Ο Λευτέρης Μποχωρίδης πήρε πάνω του μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό και τόνισε ότι οι «κίτρινοι» δεν είχαν καθαρό μυαλό στον αγώνα με τη Νίζνι (51-62).

Ο Έλληνας παίκτης του Άρη τόνισε αρχικά:

«Θέλαμε να ξεκινήσουμε το παιχνίδι όπως και το πρώτο αγώνα στην Ρωσία. Με ενέργεια και μέσα από την άμυνα μας να περάσουμε στην επίθεση.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στην επίθεση, δεν είχαμε καθαρό μυαλό είχαμε κακές επιλογές και γενικά είχαμε πρόβλημα στην επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με ενέργεια, αποφασισμένοι να επιστρέψουμε και το πετύχαμε αφού βρήκαμε τα σουτ που θέλαμε. Αλλά δεν κάναμε το ίδιο στο τέταρτο δεκάλεπτο» και πρόσθεσε: «Έχω μεγάλη ευθύνη κι εγώ για τον αποκλεισμό. Δεν κατάφερα να μπω στο παιχνίδι και να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα συνεχίσουμε και ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια να μπορέσουμε να δείξουμε αυτό που θέλουμε και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ».

Αναφερόμενος στον πρώτο αγώνα είπε: «Έπρεπε στο πρώτο παιχνίδι να το κρατήσουμε και να τελειώσει με διαφορά 10 πόντων. Αλλά αφήσαμε τη Νιζνι να πλησιάσει στους δυο και αυτό μας κόστισε».