Το μεσημέρι της Παρασκευής (28/9) ξεκίνησε στη Super League το Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, αλλά στην διάρκειά του υπήρξε ένταση και ξύλο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό, και τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Κώστα Κολοκυθά.

Κατά την διάρκεια του Δ.Σ. σύμφωνα με το sport24.gr υπήρξε ένταση ανάμεσα στους δυο άνδρες οι οποίοι λογομάχησαν και γρήγορα ήρθαν στα χέρια, ενώ έπεσαν και κάποιες ψιλές, πριν προλάβουν να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι και να λήξει το επεισόδιο, με το Δ.Σ. να συνεχίζεται.

Ο λόγος είναι ότι έφτασε ένα μήνυμα στο κινητό του μεγαλομετόχου του Ατρομήτου αναφορικά με την αναδιάρθρωση, το οποίο διάβασε ο εκπρόσωπος των Βοιωτών και το μετέφερε στον Αλέξη Κούγια, με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση από τον κ. Σπανό και η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

Εμμένει στη θέση της για υποβιβασμό τριών ομάδων χωρίς μπαράζ η Super League

Εκτός από αντεγκλήσεις, φωνές, εντάσεις και διαξιφισμούς στο διοικητικό συμβούλιο της Super League υπήρξε και συζήτηση αλλά και αποφάσεις από πλευράς της διοργανώτριας.

Η κυριότερη εξ αυτών ήταν να εμμείνει στη θέση της για υποβιβασμό τριών ομάδων, σύμφωνα με την προκήρυξη της, και χωρίς αγώνα μπαράζ. Μάλιστα στην Λίγκα πήραν την απόφαση αν δεν δεχτεί η ΕΠΟ την πρόταση τους να επανεξετάσουν συνολικά τη στάση τους για την αναδιάρθρωση.

Ένα ακόμη θέμα που συζητήθηκε ήταν η πρόταση του Άρη για να μπουν ξένοι διαιτητές και στα δικά του ντέρμπι με την Super League να σημειώνει πως δεν έχει καμία αντίρρηση και πως όποια άλλη ομάδα θέλει μπορεί να ζητήσει ξένους διαιτητές αρκεί να στείλει το σχετικό αίτημα στην ΚΕΔ.

Η ανακοίνωση της Super League για τις αποφάσεις που πήρε το Δ.Σ. αναφέρει:

"Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Αποφάσισε να εμμείνει στην ψηφισθείσα προκήρυξη (δηλαδή στον υποβιβασμό τριών ομάδων μόνο-χωρίς διεξαγωγή μπαράζ) και σε περίπτωση που αυτό δε γίνει δεκτό από την ΕΠΟ τότε θα επανεξετάσει τη θέση του συνολικά ως προς το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

2/ Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος της S.L. να καταρτίσει τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και να συγκαλέσει την ετήσια Γενική Συνέλευση η οποία θα κρίνει επ’αυτών.

3/ Εγκρίθηκε το πρόγραμμα 7ης-11ης αγωνιστικής το οποίο θα αναρτηθεί εντός των προσεχών ημερών προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα ικανοποίησης σχετικών αιτημάτων.

4/ Το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για τον ορισμό ξένων διαιτητών θα διαβιβαστεί στην ΚΕΔ".