Με βίντεο-ανάλυση και προπόνηση τακτικής ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, που ετοιμάζεται πλέον για τα δύο επόμενα φιλικά του παιχνίδια, με Περιστέρι και Κύμη, τα οποία θα είναι και τα τελευταία της ομάδας πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Κόνιαρης, Ζάρας και Garrett επέστρεψαν στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, ο Τσόχλας ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα και ο Phil Goss το ειδικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του. Εκτός προπόνησης έμεινε ωστόσο και ο Jordin Williams, λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα και αυτός είναι ο λόγος που δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο φιλικά παιχνίδια.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης (10:20) για την Αθήνα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές:

Jamal Jones, Yanick Moreira, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Malik Pope, William Hatcher, Γιάννης Αθηναίου και Darrius Garrett.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο Πέμπτη στις 19:00 το Περιστέρι Βίκος Cola στην Αθήνα, σε ένα φιλικό παιχνίδι τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής και στην ενίσχυση φιλάθλου του Περιστερίου που η πυρκαγιά κατέστρεψε την πρώτη κατοικία του. Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 10 ευρώ και 5 ευρώ το παιδικό και η πώληση τους θα γίνεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Tην Παρασκευή ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στη Χαλκίδα τον Γ.Σ Κύμης στις 17:00 στο κλειστό της Κανήθου, με τα έσοδα να διατίθενται για την οικονομική ενίσχυση του Σ.Α.Μ.Ε.Ε. (Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Ευβοίας)