Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Εβρίτισα και προπονήτρια του Α.Σ Καλλίμαχος Taek Wondo Σαραντούλα Παγωνάκη, στους πανευρωπαϊκούς αγώνες TAEKWODO αστυνομικών-πυροσβεστών που έγιναν στην Ισπανία

Η αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος Ορεστιάδας είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Μ.Θ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολ. Μακεδονίας & Θράκης, καθώς και η Γραμματεία Γυναικών της Ένωσής μας, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο μέλος της Ένωσής μας, Αξιωματικό του Α.Τ. Ορεστιάδας Αστυνόμο Β΄ ΠΑΓΩΝΑΚΗ Σαραντούλα, η οποία συμμετείχε και διακρίθηκε στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Αστυνομικών-Πυροσβεστών στην Ισπανία στο TAEKWODO, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο!

Η επιτυχία της αυτή μας κάνει τριπλά υπερήφανους, πρώτον διότι η τεράστια διάκριση αυτή προέρχεται από μέλος της Ένωσής μας, δεύτερον διότι αποτελεί ταυτόχρονα νίκη-διάκριση της Ελληνικής Αστυνομίας και τρίτον για την επικράτηση της ελληνικής ομάδας στο άθλημα αυτό συνολικά έναντι των λοιπών ευρωπαϊκών αποστολών.

Επευκαιρία θα θέλαμε να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη ζωή της, καθώς αποτελεί παράδειγμα για όλους μας και την απόδειξη ότι όλα με πίστη, θέληση και σωστή διαχείριση μπορούν να επιτευχθούν, καθόσον εκτός από αθλήτρια, η ΄΄δική΄΄ μας Σαραντούλα είναι συνάμα πετυχημένη Αξιωματικός, σύζυγος και μητέρα τεσσάρων τέκνων.