Ντέρμπι από τα παλιά σήμερα στην Τούμπα- ΠΑΟΚ και Άρης αντιμέτωποι στο Κύπελλο

|
THESTIVAL TEAM

Ντέρμπι από τα παλιά απόψε στη Θεσσαλονίκη! ΠΑΟΚ και Άρης έρχονται και πάλι αντιμέτωποι, με την Τούμπα να αποτελεί την έδρα του αγώνα Κυπέλλου. Οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν χρειάστηκε να περιμένουν το πρωτάθλημα για να απολαύσουν τις ομάδες του να αγωνίζονται ως αντίπαλες. 

Απόψε στις 19:00 (Cosmote TV) οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. Σε ένα ματς που δεν κρίνει κάτι αγωνιστικό παρά μόνο το γόητρο που υπάρχει πάντα ως έπαθλο σε ένα ντέρμπι όπως αυτό.

Ο Άρης πάει στην Τούμπα λίγες μέρες μετά την ήττα του στα Γιάννενα, ψάχνοντας για ένα αποτέλεσμα που θα τονώσει την ψυχολογία του εν όψει του επερχόμενου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και θα αποδείξει ότι ήρθε για να μείνει στα σαλόνια της Superleague.

Ο ΠΑΟΚ έχει τον αέρα που του έφερε η νίκη επί της ΑΕΚ κι επιθυμεί να αποδείξει στοn αντίπαλο ότι είναι το αφεντικό της πόλης.

Η συνέχεια στο γήπεδο, στις 19.00, στην Τούμπα!

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.