Απέφυγε τα χειρότερα ο Φιλ Γκος ο οποίος τραυματίστηκε στον φιλικό αγώνα κόντρα στην Μπαχτσεσεχίρ που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο, ανακουφίζοντας τους "ασπρόμαυρους".

Αυτό σημαίνει, ότι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα στερηθεί των "υπηρεσιών" του για περίπου 20 μέρες, με την κατάσταση του να επανεξετάζεται ώστε να φανεί η εξέλιξη του προβλήματος, αλλά το θετικό είναι ότι απέφυγε τα χειρότερα, όπως όλα δείχνουν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Phil Goss απέφυγε τα χειρότερα, ωστόσο, ο τραυματισμός του στην Κωνσταντινούπολη θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων και αγώνων για ένα διάστημα που σε πρώτη φάση υπολογίζεται ότι θα είναι 20 ημερών.

Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής που υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και εξετάστηκε σήμερα από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, χειρούργο ορθοπεδικό Ιωσήφ Γαβριηλίδη, υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Ο Phil Goss θα ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα φυσιοθεραπείας  και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα.