Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των συμπαικτών του αλλά και τη γενικότερη εικόνα της ΑΕΚ δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας μετά το ντέρμπι της Τούμπας, τονίζοντας πως το πήρε η ομάδα που ήταν πιο αποτελεσματική στην επίθεση. «Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ανέβει γιατί πέρσι το φτάσαμε στον πάτο», πρόσθεσε ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας στην κάμερα της Nova μετά το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0:

Για το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Τούμπας και την εικόνα της ΑΕΚ:

«Στο ποδόσφαιρο γίνονται λάθη, είναι ένα παιχνίδι λαθών. Δεν έχει σημασία ποιος το έκανε. Έχει γίνει ένα πέσιμο τώρα στον Βασίλη αλλά πέρσι έκανε ένα τάκλιν και πήραμε το πρωτάθλημα. Σήμερα κέρδισε η πιο αποτελεσματική ομάδα, όχι η καλύτερη. Στη διάρκεια του αγώνα εμείς ήμασταν καλύτεροι, αλλά ο αντίπαλος ήταν πιο αποτελεσματικός, έβαλε δύο γκολ και πήρε το ματς.

Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε δύο δοκάρια, προσπαθήσαμε να παίξουμε και να δώσουμε τα πάντα αλλά υπάρχουν και τέτοια παιχνίδια. Δεν τελείωσε τίποτα στο πρωτάθλημα από την 4η αγωνιστική, είναι μακρύς ο δρόμος. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος για τους συμπαίκτες μου, δώσαμε τα πάντα σήμερα αλλά όπως είπα κέρδισε η πιο αποτελεσματική ομάδα και όχι η καλύτερη.

Υπάρχει απογοήτευση σίγουρα, μην τα ισοπεδώνουμε όλα ότι είμαστε μια χαρά. Για άλλο αποτέλεσμα ήρθαμε εδώ. Στο βάθος του μυαλού όμως υπάρχει αισιοδοξία γιατί προσπαθήσαμε και δείξαμε ότι όταν βάλαμε τη μπάλα κάτω, ήμασταν καλύτεροι».

Για τις αγκαλιές των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων μετά το τέλος του αγώνα:

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτά που έγιναν σήμερα στο τέλος. Είχαν ειπωθεί πολλά πέρσι και δυστυχώς είδαμε πολλά να γίνονται. Αλλά αυτό που είδαμε σήμερα, αυτό είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο. Είπαμε όλοι συγχαρητήρια στα παιδιά του ΠΑΟΚ, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Όλοι κάνουμε τη δουλειά μας και δεν πρέπει να υπάρχουν όσα έγιναν πέρσι. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ανέβει γιατί την περασμένη σεζόν το φτάσαμε στον πάτο».