H αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

|
THESTIVAL TEAM

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αυριανού δύσκολου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες”.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία το απόγευμα θα αναχωρήσει για την ηπειρωτική πόλη και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

“Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (22/09, 20:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή (το απόγευμα θα αναχωρήσει για την ηπειρωτική πόλη και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής) η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Bruno Gama, Mateo Garcia, Colazo, Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Martinez, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.