Ο Σεσκ Φάμπρεγας μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για την Τούμπα και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι φανταστικοί. Αγαπώ αυτό το πράγμα στη δουλειά μας, να παίζω σε τέτοια γήπεδα, με τέτοια πίεση, σε τέτοια ατμόσφαιρα.

Δεν έχει τελειώσει κάτι, όλα μπορούν να συμβούν, εμείς πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση». 

Καντέ: Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ

Ο Ενγκολό Καντέ, στάθηκε στην πρώτη του εμπειρία σε ελληνικό γήπεδο, ενώ μίλησε και για το μυστικό της επιτυχίας με τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Θα πρέπει να κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ. Ο κ. Σάρι έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, έχει το δικό του στυλ και αυτό μας βγαίνει

Σήμερα ήταν η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα, ήταν πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Κρατάμε τη νίκη, πετύχαμε το γκολ πολύ νωρίς και αυτός μας βοήθησε. Δεν θέλω να σταθώ αν είμαστε το φαβορί του ομίλου, εμείς σε κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.