Συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστικής της Super League, με τον Μιγκιέν Μπάσα να ακολουθεί – προληπτικά – πρόγραμμα αποφόρτισης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (22/09, 20:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ηπειρωτική ομάδα (το απόγευμα θα μεταβεί στα Ιωάννινα και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής).

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, ο Μίτζεν Μπάσα, για προληπτικούς –καθαρά- λόγους, ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Βαλεριάνο, τα δεδομένα δεν έχουν διαφοροποιηθεί. Ο 26χρονος πλάγιος αμυντικός της ομάδας μας (ενοχλήσεις τετρακέφαλο) βρίσκεται σε διαδικασία επανένταξής του στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα».