Για την μέχρι τώρα παρουσία του στον Άρη, αλλά και το ότι δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ, μίλησε ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων», Χουλιάν Κουέστα, στην Media Day που διοργάνωσαν οι Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την παρουσία του στον Άρη: «Νιώθω πάρα πολύ καλά, η δουλειά μου αναγνωρίζεται. Είμαι απλά ένας ακόμη παίκτης. Η ομάδα είναι αυτή που παίρνει τις νίκες και εγώ είμαι ένα κομμάτι της».

Για την απόκρουση στο πέναλτι του Μαρκόφσκι: «Είναι κάτι απ’ όλα. Είναι λίγο το ταλέντο, λίγο η δουλειά. Είδα την θέση που πήρε ο Μαρκόφσκι, που κοιτούσε να στείλει την μπάλα. Είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών».

Για την συνεργασία του με τους άλλους τερματοφύλακες του Άρη: «Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά και με τον Αντώνη και με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες. Με βοηθάει και ο Καντιμοίρης με την εμπειρία του και ο Άλεξ, που έχει τρομερή όρεξη για δουλειά. Υπάρχει συναγωνισμός, αλλά με την καλή έννοια και μας βοηθάει όλους, για να γίνεται καλύτερη η ομάδα».

Για την επιλογή του να έρθει στον Άρη: «Υπήρχε πρόταση από την Βίσλα. Η αρχική σκέψη ήταν να μείνω, αλλά δεν συμφωνήσαμε. Είχα κι άλλες προτάσεις από την Πολωνία, αλλά εν τέλει ήρθα εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος από την επιλογή μου. Από την πρώτη στιγμή αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος».

Για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο: «Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Έχουμε ποιότητα, πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για μας προτεραιότητα είναι το παιχνίδι του Σαββάτου και μετά θα κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ».

Για το ότι δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ: «Είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειά το ότι δεν έχουμε δεχτεί γκολ. Δείχνει ότι έχουμε δουλέψει καλά πάνω σε αυτό το κομμάτι και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε έτσι, γιατί θα είναι πολύ καλό για εμάς».

Για την συνεργασία του με τον Βέλεθ: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, γιατί παίζουμε πολλά χρόνια μαζί. Νιώθω μία ασφάλεια όταν παίζουμε μαζί, μπορούμε και συνεννοούμαστε με ένα βλέμμα. Το βασικό είναι να μην έχουμε τραυματισμούς, για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».